Espresso House

Hej! För några dagar sedan var jag, Hanna och Lena i stan för att köpa en present till Anton eftersom det var vår 6 månaders dag! Vi gick runt på stan i typ 2 timmar tills vi hittade den perfekta presenten. När han fick de älskade han dem!

Sen efter vår lilla shopping runda så ville Lena ha kaffe så vi satt på EH. Glömde skriva om detta då vi var där men jag har varit lat hehe. Puss!

 
 
 

NP i engelska

Hej! Idag har jag haft en ganska seg dag , har bara varit så trött. Och när jag är trött kan jag bråka med allt och alla.. Jag har bara inte orkat med något längre. Haha. Men imorse hade jag nationella i engelska det var den muntliga delen idag. Det gick väl sådär, jag kunde inte uttala orden så bra. Men man får hoppas på det bästa! Puss.

Yeah Mange!


Plugg!

Hej! Nej asså hela den här terminen har jag bara inte orkat med skolan, jag är så grymt skoltrött. Jag orkar inte inte plugga eller bry mig om skolan. Jag lovar jag kommer sänkas i ett par ämnen hehe. Just nu sitter jag och försöker jag att banka in WW2 i min hjärna. Men det går ingen vidare.. Jag längtar bara så himla mycket till juni, vill bara sluta grundskolan! Puss.


Äntligen Framme!

                      
Hej! 
Jag tänkte det skulle vara bra med ett tidsinställt inlägg. Just nu är jag förmodligen i Malmö med Anton och Patte. Vi är nog på väg antingen till Anton eller till Patte. Jag är säkert över exalterad, och Anton vet säkert inte att jag har köpt en present till honom! Jag älskar överraskningar , haha. Puss. 
 
 
 
 
 

Svenska NP resultat

Hej! I torsdags fick jag reda på vilket betyg jag fick i svenska nationella. Resultatet jag fick var inte det jag hade hoppats på. Men vad ska man göra? Jag hoppas på att åtminstone få bra på NO'n även fast jag inte är så speciellt bra på det.

Iaf näst nästa vecka har vi påsklov och veckan efter det får jag reda på om jag har kommit in på det gymnasiet jag vill gå på. Jag hoppas verkligen på att jag kommer komma in på Polhem. Det är mitt dröm gymnasium, allting är bara perfekt där så om jag inte kommer in kommer jag helt seriöst gråta. Haha. Puss!


Hallå Malmö!

Hej! Just nu sitter jag på tåget på väg till Malmö. Jag ska dit för att träffa Anton, vi ska fira vår halv årsdag! Det kommer bli så kul att äntligen få träffa honom igen. Det har gått 2 veckor sen jag såg honom sist. Jag blir alltid lika exalterad för att få träffa honom, men det dåliga är att dagen går så snabbt så det känns inte som att jag har träffat honom. Det suger. Jag är framme 09:51 , så nu ska jag sitta i 3 timmar på tåget. Wooho. Puss! (Dåligt kvalle, Ipad kamera)


Gammal vän

Hej! För någon timma sen eller så skulle jag precis börja plugga och då fick jag ett mess från en gammal kompis och han undrade om jag ville möta upp honom. Såklart så gjorde jag det, jag gör allt förutom att plugga. haha. Lite pinsamt var det att träffas men det gick dock över sen. Vi pratade lite sen så drog jag hem efter en timme. Och ja nu sitter jag här i mitt kök och försöker plugga men helt seriöst det funkar inte. Även fast NP är imorgon och jag inte kan någonting så går det bara inte att plugga eftersom jag är så himla skoltrött så det inte finns. Men jag ska ändå försöka. Jag ringer i alla fall upp Anton snart så han kan hjälpa mig med kemin. Medan jag väntar på att han ska logga in ska jag käka lite jordgubskräm! Puss.






Detta gör jag istället för att plugga till NP kemi

VEM
Vem är i rummet med dig:  Ingen
Vem önskar du var med nu: Anton 
Vem fick du senast sms av: Anton (kik) annars Hanna 
Vem av dina släktingar står du närmast: Mina kusiner
Vem ringde du senast: Anton Pålsson
Vem saknar du: Anton 
 
VAD
Vad åt du senast: Köttfärssås
Vad hör du just nu: Marina and the diamonds - Living dead
Vad har du på fötterna: Ingenting
Vad för sjukdom hade du senast: Ont i halsen, förkylning och huvudvärk
Vad stod det i ditt senaste mottagna sms: Nu är det cheesetime! (kik) annars Aa om jag inte får mens idag eller imorgon.
Vad ska man göra för att imponera på dig: Bara vara sig själv
Vad brukar du göra när du får tråkigt: Kollar på OTH eller skypar med Anton.
 
 
VAR
Vart går din drömresa: Vet inte
Var är din mobil: Bredvid mig
Var har du köpt tröjan du har på dig: Juicy Couture i Grekland
Var handlar du mest: Vet inte riktigt
Var är din mamma just nu: I vardagsrummet
 
HAR
Har du några piercingar: Ja i örat
Har du provat droger: Nej
Har du piercat dig själv någon gång: Nej
Har du kysst ett ex efter att ni gjort slut: Nej
Har du något stort ärr: Nej
Har du blivit jagad av polisen: Nej
Har du varit kär på riktigt: Ja, just nu
Har du allt du önskar dig: Japp
 
HUR
Hur är du i skolan: Lagom bra
Hur ser du ut: Som normala människor gör.  
Hur svarar du i telefonen: Hallåe
Hur ser folk dig tror du: Envis
Hur var du som person för två år sedan: Pain in the ass men det är jag nu också
Hur var du som person för ett år sedan: Same shit
 
ÄR
Är du nöjd med ditt utseende: Nej
Är du singel: Nej
Är du beroende av nikotin: nej
Är du kort: Nja 165,2 är int så kort, ganska lagom
Är du snygg: Ne..
Är du åksjuk: Lite
Är du helsvensk: Nej
Är du allergisk mot något: Nej
Är du bra i skolan: Både jag och nej
 
SKULLE
Skulle du vilja vara känd; Absolut inte
Skulle du kunna vara ihop med en kriminell: nej
Skulle du kunna vara ihop med en som ryktas vara player:  Beror på om rykterna är sanna
Skulle du vilja tatuera dig: Har redan gjort det men inte igen.
Skulle du kunna pierca dig någonstans: Nej
Skulle du kunna adoptera: Ja om jag själv inte kunde skaffa barn
Skulle du kunna kyssa någon du vet har pojk/flickvän: Nej herregud 
Skulle du kunna vara med i en dokusåpa: nej haha
Skulle du kunna donera bort ett organ: Nej  
Skulle du vilja har ett förhållande nu: Har redan
Skulle du kunna amputera bort en kroppsdel för en miljon kronor: Nej jag tror jag vill behålla mina kroppsdelar

One Direction konsert

HEJ! För några månader sen så släpptes biljetter till One Directions konsert i Solna, stockholm! Biljetterna skulle släppas klockan 9 på morgonen. Jag, Hanna och Lena ville verkligen ha biljetter så vi bestämde oss att övernatta utanför Avenyn i 14 timmar. Eftersom Hanna inte fick stå där ute av sin mamma så var det bara jag och Lena. Det var verkligen tortyr och så himla kallt att stå utanför. Som tur fanns det McDonalds precis bredvid så vi fick sitta där. För att vi inte skulle förlora vår plats i kön så fick alla en nummerlapp. 

Efter den 14 timmars väntan så fick vi biljetter, men vi hade hoppats på att få parkett platser på grund av den långa väntan men nej så blev det inte. Vi fick plats på läktare 3 det är riktigt långt bak. Det är inget jag kan göra åt nu så jag får nöja mig med de biljetterna jag fick, jag är bara glad av att ens få se de! Jag längtar så himla mycket till den konserten. Det är den 8 maj då de ska ha konserten! Vi hade riktigt tur eftersom vi hade nationella i matte dagen innan konserten, jag vet inte vad jag skulle ha gjort om det var samma dag! Men jag hoppas det ändå blir bra även fast vi sitter längre bak. Puss. 

 

Disco

 Hej! Snart är det dags för mig att sluta grundskolan på Torpa, wohoo. Men i alla fall i slutet av terminen ska hela klassen iväg på en klassresa. eftersom vår klass inte har varit så bra med att samla in pengar sen innan har vi haft lite problem med att kunna åka någonstans eftersom vi inte har haft pengar. Då gjorde vi så att vi tjejer i klassen bestämde oss för att ha ett disco för 4-6'orna på Torpa och 5-6'orna på Kåltorp. Vi fick in 5000 :- till klasskassan. Riktigt bra faktiskt! Här kommer det lite bilder ifrån discot, bilderna är tagna från Lenas blogg.


 
Den pojken som är på de två sista bilderna är seriöst den gulligaste pojken jag någonsin har sett. Vart han än ser mig i skolan rodnar han till och gömmer sig någonstan. aaw. Puss. 

16 år nu ja.

Hej! Den 8 mars fyllde jag 16 år, woopwoop. Jag firade den med en ''fest'' dagen efter alltså på lördagen. Det gick väl sådär, jag hade förväntat mig något mer men det blev inte precis så. Det viktigaste var att jag fick fira det med mina vänner! Jag fick massor av fina presenter den dagen. 


Här kommer det ett par bilder ifrån den ''festen''. De är tagna ifrån Lenas blogg.



Haha det kändes lite konstigt att ha en kartongs gubbe med mitt ansikte på. Det var en del av Hannas och Lenas present till mig! Haha jag älskar verkligen den kartongen. På den andra bilden försöker jag få chokladfontänen att funka med att ta en hårtork över chokladen så att den smälter men det gick inte så himla bra.. hehe. 

Om drygt en vecka på den 23'e mars är det min och Antons 6 månaders dag! Förhoppningsvis så åker jag till Malmö för att fira det med honom. Ja jag vet det kanske är lite konstigt att jag har en kille som bor 30 mil ifrån men det som är ännu konstigare är att vi träffades på chatroulette. 

Trots distansen så funkar vårt förhållande bra, han betyder allt för mig! Den dagen han flyttar hit kommer bli den bästa dagen i mitt liv. Jag hoppas den dagen kommer snart. Älskar dig Anton Pålsson. 

 

Sjuk..

Hej!

Det var ett tag sen jag bloggade, har inte precis haft lust att göra det. Men min kompis Lena blogggade innan med lösenord för att sedan i framtiden kunna kolla tillbaka i bloggen. Det tyckte jag var smart så det är det jag ska göra just nu.

Jag har märkt att min blogg ser ganska töntig ut men när jag skaffade den så var jag ganska töntig av mig haha.

Men i alla fall på tisdag har jag NP i kemi och jag hade gjort ett schema på hur jag skulle plugga på allt. På genomgångarna så sa vår lärare att vi skulle undvika att bli sjuka och vad händer.. jag blir sjuk. Jag har en fruktansvärt huvudvärk, ont i halsen och jag är snuvig. Jag kunde inte sova på hela natten, jag vaknade upp flera gånger under natten. Antingen så frös jag eller så svettades jag. Jag hatar verkligen att vara sjuk. Igår blev det inget plugg men jag ska försöka plugga idag! Puss.

RSS 2.0